iPhone szerviz sok éves tapasztalattal, garanciával, kedvező áron. Megvárható javítások.

Szervizfutár AKCIÓ! 1000 Ft.-

Szervizünk az egész ország területéről várja a javításokat. Ha ön nem Budapesten él, küldje el nekünk hibás készülékét. Mi a beérkezés napján megjavítjuk és visszaküldjük azt!

A szerviz futár szolgáltatásunkat, a lenti űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az üzenet tárgya: Szervizfutár legyen.

Az emailben adja meg nekünk pontos nevét, címét és telefonszámát, és azt az időpontot amikor át tudja adni a futárnak a hibás készüléket! A GLS futárszolgálat fogja az ön által megadott időpontban felkeresni, és a csomagot felvenni! Kérjük alaposan csomagolja be a hibás eszközt, hogy az szállítás során ne sérüljön! Mi másnap reggel garantáltan megkapjuk az ön küldeményét, és felvesszük majd önnel a kapcsolatot!

Kérjük ebben az üzenetben írja le a telefon pontos típusát, és annak tapasztalt javítandó hibáját is!

Kérjük ÁFA-s számla igényét is jelezze az emailben!

AKCIÓNK keretein belül most a szervizbe szállítás költségét cégünk átvállalja, így önt csak a visszaküldés díja terheli, ennek díja 1.000 Ft. Ezt utánvéttel fizetheti majd a futárnak a szervizelés összegével együtt, amikor visszakapja javított eszközét!

A szerviz futár akció igénybe vétel feltétele a fizetős javitás. Ha nem kérik a javitás akkor a szerviz futár teljes költségét meg kell tériteni ami 3.000.-Ft. Az általunk forgalmazott garanciális készülékek szerviz futár díja 3.000.-Ft.

Tegyen egy próbát, mert a legolcsóbbak és a legjobbak is mi vagyunk.

Szerviz futár telefonszáma: +36 20 229 62 42

Szervizfutár megrendelése: