iPhone szerviz sok éves tapasztalattal, garanciával, kedvező áron. Megvárható javítások.

Garancia

Cégünk minden elvégzett javításra 100%-os garanciát vállal!

A Kingtel Élettartam Garanciát vállal minden Apple iPhone kijelzőcserére egyedülálloan az országban!

Minden elvégzett munkánkra, javításra és alkatrész cserére a szervizlap felmutatásával 100%-os garanciát vállalunk! Ez azt jelenti, hogyha bármilyen problémát észlel a javítás után, ami a javítással összefügg, vagy a kicserélt alkatrész működéséhez köthető, azonnal, kiemelt figyelemmel ingyen megjavítjuk önnek! Nálunk nem kell aggódnia, ha esetlegesen vissza kell hoznia készülékét, hogy a garanciális problémákat el fogjuk utasítani! Szeretnénk arra kérni önöket, ha bármilyen hibát is tapasztalnak, hozzák vissza a mobiltelefont vagy táblagépet, mert a kisebb problémák hosszú távon nagyobb gondot is okozhatnak majd! Így az önök elégedettsége a mi munkánkat is segíti, és nagyon fontos számunkra!

Kijelző csere garanciája: Időtartama minden esetben Élettartam Garanciát vállalunk a kijelző modul színére, működésére, beszerelésére, az érintő modul működésére, valamint a kijelző és hátfali keretének ragasztására is! A garanciát elveszíti a kijelző csere, ha azt bármilyen fizikai hatás éri! A beépített alkatrész nem lehet repedt, törött, hiányos sem a kijelző felületén, sem annak keretén! Sajnos egy apró repedés is garancia vesztéssel jár, mivel ezt minden esetben fizikai hatás okozza, és nem a beszerelt alkatrész hibája. Kijelző törésnek számít, ha nem a külső érintő sérül, hanem a belső LCD lesz csíkos hosszában, fekete foltos, vagy egyáltalán nem ad képet Az ázás is mint fizikai hatás, azonnali garancia vesztéssel jár, bármilyen alkatrész beszerelése esetén!

Akkumulátor csere garanciája: Időtartama minden esetben 6 hónap! Az új beépített akkumulátort kérjük, hogy 3×12 órát töltse! Ez azt jelenti, hogy az első 3 töltés estétől reggelig tartson, ez egy formázásnak felel meg! Az új akkumulátor még nem volt sem töltve, sem lemerítve! Hosszú távon nézve töltési periódusok léteznek, ami azt jelenti, hogy nem tesz jót, ha sokszor csak 10 percet töltünk a telefonunkon. A legjobb az, ha éjszakára töltőre tesszük a készüléket, majd reggel 100%-os szinttel indulunk el. Egy jó akkumulátor biztosan kibír egy teljes napot! Az akku romlásával azt fogjuk tapasztalni, hogy már délutáni vagy kora esti órákban is töltőre kell tenni a telefonunkat. Ekkor érdemes aksit cserélni bennük! Az oldalunkon feltüntetett 10 perc alatt elvégzett akkumulátor csere sajnos nem minden gyorsan merülő mobil problémáját oldja meg! Ha az iPhone egy töltéssel már csak két órát bír ki és netán még melegszik is, nem lesz jó egy akku cserétől! Arra kérjük ügyfeleinket, ha a telefon ténylegesen nagyon gyorsan merül, netán rendszeresen kikapcsol, legalább 4-5 órára hagyják azt bent szervizünkben, mert az akkumulátoros problémák javítása és tesztelése is mindenképpen hosszabb idő! Ha bármilyen észrevételük van, akár az 5. hónap végén azt látják, hogy a beépített akkumulátor nem bírja annyira jól, kérjük hozza vissza hozzánk, mert mi garanciaidőn belül ingyen cseréljük ki önnek!

Nagyon törött, nem tesztelhető készülékek garanciája: Ha a készülék annyira sérült, hogy nem tesztelhető, sajnos csak a beszerelt alkatrészekre tudunk garanciát vállalni, és árajánlatot csak bevizsgálás után tudunk adni! Hátfal hajlott mobiltelefonok és táblagépek javítása esetén nem tudunk garanciát vállalni rejtett alaplapi hibákra! Mivel ezeknek az eszközöknek az alaplapja is biztosan meghajlott, és a javításukhoz ezt egy új hátfalba kell átépíteni, a termék sajnos javítás közben tönkremehet, kérjük ezt vegyék minden esetben figyelembe!

Ázott telefonok javításának garanciája: Ázott termékek esetében csak a beépített alkatrészekre, és annak hibátlan működésére tudunk garanciát vállalni!